ОТВОРЕН „АУТО-МОТО ФЕСТ 2011“
7.10.2011

У реновираној хали спортског центра „Чаир“ у Нишу, отворен је “Трећи сајам аутомобила, мотора и пратеће опреме "АУТО - МОТО ФЕСТ НИШ 2011". Сајам је отворио, Милош Симоновић, градоначелник Ниша а директор ауто-мото феста, Оливер Пауновић изразио задовољство што ће Нишлије моћи да уживају у изложби која је окупила преко 50 излагача. Најновији модели познатих светских брендова аутомобилске индустрије изложени су у новој, проширеној и модернизованој нишкој хали на простору од 3.000 квадрата. Присутнима се обратио и директор Спортског центра Чаир, Братислав Игњатовић.

Свечаности отварању Сајма и обиласку излагача присуствовали су профр.др Игор Новаковић, председник општине, Милан Ђурђевић, председник Скупштине, Бојан Илић. Начелник Управе, Бобан Микић, члан општинског Већа.

Захваљујући организацији City Marketing Centra, покровитељству Града Ниша, Градске општине Палилула и других организација и установа од 7. до 9.октобра 2011. године у реновираној Хали Чаир, од 10-20 сати, љубитељи аутомобила уживаће у изложби ауто-брендова попут: Audi, Seat, Mercedes, Renault, Peugeot, Škoda, Mazda, Hyundai, Fiat, BMW, Mini, Opel, Chevrolet, Toyota, Kia, Dacia, Citroen, Nissan i Chery, а велики број модела као што су Peugeot 508 i 308, BMW X3 restyling, Chevrolet Aveo i Cruze sa petoro vrata, Hyundai Veloster, Elantra i i40, Renault Latitude, Fiat Linea i Panda, Audi A6.

Први сајам аутомобила, организован 2009. године, посетило је више од 30.000 грађана а експонате на другом сајму, који је трајао 5 дана, видело је око 50.000 људи. Очекивања су организатора да ће овогодишњи Трећи сајам аутомобила, мотора и пратеће опреме надмашити претходна сајамска дешавања.